Do dugo u noć trajala je fešta na Bokanjcu, čiji je predsjednik Mjesnog odbora Enio Meštrović, odnosno njegov alias Ričard s osvojenih 5.913 glasova (23,49%) postao najveće iznenađenje lokalnih izbora u Zadru.

- Ljudi su prepoznali iskrenost i emocije, sve ono što smo dali kroz 16-20 godina i zadnjih mjesec dana kroz političku kampanju. Sada fala svima što me nisu odveli u drugi krug jer su mi ostavili čiste pute što su mi se otvorili od kazališta i filma. Na kraju ćemo odlučivati u Gradu Zadru, a to će biti lipa priča, poručio je Meštrović.

Naime, s obzirom na to da je HDZ osvojio 11 mandata, SDP-ova koalicija Srcem za Zadar 8, a Domovinski pokret 1, o većini u vijeću odlučivat će upravo Meštrovićevih 7 vijećnika. Nakon (ne)prospavane noći pitali smo ga na čiju će se stranu prikloniti i koga će podržati u drugom krugu izbora za gradonačelnika.

- Sve ćete čuti na vrijeme, a dotad dopuštam svim komentatorima i nicknameovima da puste maštu na volju i govore što god oće, rekao nam je jutros Meštrović, osvrćući se pritom na brojne anonimne komentare prema kojima je Ričard trojanski konj HDZ-a, te jasno istaknuo:

- Mi smo stavili svoje ime ispred svim transparenata i naše ljude nećemo zaje****. Bit će jebe** pregovori!