U srijedu, 5. svibnja s početkom u 11 sati, virtualno putem online aplikacije Microsoft Teams, održat će se 6. regionalni Forum obiteljskog smještaja (RFOS) Zadarske županije.

Događaj organizira HGK- Županijska komora Zadar u sklopu rada Strukovne skupne obiteljskog smještaja HGK- ŽK Zadar. 

Forum je edukativnog karaktera i namijenjen je pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu i ostalim dionicima obiteljskog turizma s područja Zadarske županije.

Ovogodišnji Forum bit će u obliku panel rasprave te će okupiti sugovornike koji će, svatko iz svoje domene, predočiti što nas očekuje u sezoni koja je ispred nas i kako se privatni iznajmljivači trebaju pripremiti, kako bi sezonu dočekali spremni. Panelisti su predstavnici Strukovne skupine obiteljskog smještaja HGK-ŽK Zadar, Zavoda za javno zdravstvo Zadar, Turističke zajednice Zadarske županije, Zračne luke Zadar, Upravnog odjela za gospodarstvo, turizam, infrastrukturu i EU fondove Zadarske županije i Strukovne skupine turističkih agencija HGK-ŽK Zadar.

Sudjelovanje na Forumu je besplatno, a prijave se vrše putem online obrasca na web stranci HGK-2K Zadar putem poveznice PRIJAVA zaključno do utorka, 4. svibnia u 11 sati. Nakon isteka roka za prijavu svima prijavljenima će biti poslana poveznica za pristup Forumu.

Kontakt osobe za dodatne informacije u HGK- ŽK Zadar su Maša Jurin (tel. 023/643- 194, e-mail: mjurinhgk.hr) i Marko Jović (tel. 023/643-198, email mjovichgk.hr)