NOVO

Uzrok dviju prometnih nesreća koje su se na istom potezu dogodile u razmaku od sat vremena jest nestajanje na obavezan znak zaustavljanja - STOP. To u prvoj nesreći, na raskrižju iznad Vruljice nije napravio vozač vozila zadarskih registracijskih oznaka (rođen 1993.g), uslijed čega je oduzeo prednost 10 godina starijoj vozačici, vozila zagrebačkih registracijskih oznaka. Ona se autom od udarca odbila od drugo vozilo, također zadarskih oznaka, za čijim volanom je bio 25-godišnji vozač. S njim u autu je bila putnica (rođena 1990). Nitko nije ozlijeđen, ustanovila je ekipa Hitne koja je izašla na teren.

U drugoj prometnoj nesreći lakše ozlijede zadobio je vozač motocikla nakon što se s njim sudario vozač ( rođen 1983. godine), koji također nije stao na znak stopa izlazeći iz Ulice Augusta Šenoe na Put Dikla s kojim se kretao motociklist.

Protiv neodgovornih vozača, iz prve nesreće 28-godišnjaka, a iz druge vozača u dobi od 38 godina, policija je podnijele optužni prijedlog.

PRIJE

Danas iza podne policija je dobila dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila u Vruljici.

Na spoju ulice Ivana Meštrovića s Ulicom Miroslava Krleže i Oko Vrulje, došlo je do sudara tri vozila, zadarskih registracijskih oznaka. Za jednu osobu je zatražena liječnička pomoć, prva je informacija koju smo dobili iz dežurstva PU zadarske.

Naknadno je rečeno kako nema ozlijeđenih. Sudeći prema fotografijama s terena, neka su vozila više a neka manje oštećena.

Rezultati očevida još nisu uneseni jer je policija pozvana na novu prometnu - sudar vozila i motocikla na Putu Dikla za koji su dojavu dobili u 13.35 sati.