Ilirijin kamp Park Soline nagrađen je od strane uglednog njemačkog magazina - turističkog vodiča za mobilne kućice i kampere Wohnmobil Tourguide kao jedan od pet najboljih kampova u Hrvatskoj.

- Posebno nas raduje što se vijest o ovom značajnom priznanju vremenski poklapa s rekategorizacijom kojom je nakon očevida povjerenstva Ministarstva turizma i sporta potvrđeno da kamp u potpunosti ispunjava uvjete Pravilnikom za vrstu kamp kategorije četiri zvjezdice, čime su gotovo svi objekti Ilirije kategorizirani visokom kategorijom kvalitete smještaja, poručuje iz Ilirije.

Wohnmobil Tourguid je vrlo cijenjem u krugovima istaknutih kampista, ne tek u Njemačkoj već na cijelom njemačkom govornom području odnosno i Austriji, Švicarskoj, ali i dijelovima Italije, Belgije i Nizozemske, tiskan je u 50.000 primjeraka, u potpunosti posvećen Hrvatskoj sa vrlo detaljnim informacijama o izabranim hrvatskim kampovima nastalim po njihovom obilasku.

Ilirija već u pripremi ima projekte podizanja kampa na najvišu razinu kategorije, kamp s pet zvjezdica. To podrazumjeva i najvišu razinu kvalitete i standarda usluge i sadržaja odnosno dodatna ulaganja u smještajne jedinice, infrastrukturu, hortikulturnu uređenost i dodatnih sportsko-rekreacijskih sadržaja, ugostiteljske ponude itd..

Ono što čini kamp Park Soline prepoznatljivim i posebnim, zasigurno je njegovoj položaj u neposrednoj blizini stare gradske jezgre tj. centra grada, njegova viska razina hortikulturne uređnosti do razine parka što mu omogućuje vlastiti izvor vode na dubini od 60 metara sa važećom Vodopravnom dozvolom što ga čini jedinstvenim kampom u Hrvatskoj.

- Kamp je otvoren s prvim danom mjeseca travnja u kojem uz sve oznake kvalitete ističemo i oznaku „Safe Stay in Croatia", kao potvrdu naše predanosti maksimalnoj zaštiti i sigurnosti gostiju i zaposlenika. Dosad primjenjivani visoki standardi higijene i čistoće su unaprijeđeni, te su poduzete potrebne aktivnosti kako bi se dodatno podigle sve mjere i procedure usmjerene u zaštiti zdravlja i sigurnosti naših zaposlenika i gostiju. Također, u prilog tome ističemo da je u našem kampu već dogovoren punkt za testiranje gostiju PCR i antigenskim testovima, a sve u svrhu što bolje i sigurnije usluge našim gostima, poručuju iz Ilirije.