Zadarska policija još uvijek obrađuje slučaj premlaćivanja 14-godišnjaka u Ulici bana Josipa Jelačića, u kojoj je sudjelovalo nekoliko mlađih osoba. Dok traje istraga policija neće komentirati slučaj, s obzirom da se radi o maloljetnicima, no na društvenim mrežama pojavljuju se drugi videozapisi, a jedan od njih je snimljen na zadarskom kolodvoru. Opet su prikazani žrtva i jedan od mladića koji ga je napao. Kako je ozlijeđeni mladić policiji rekao imena svojih napadača, ova snimka potvrđuje da su sukobi trajali već neko vrijeme.

- Nikada ovo nisam napravila, ali dokopala sam se ove snimke. Slučajno sam sinoć pročitala tu vijest i nisam spavala cijelu noć. Srce mi se kida. Priča ide standardno. Zaštita identiteta, maloljetnici... A ovo je bilo na kolodvoru prije tjedan dana. Isti dječak. Tuče ga faca koji se zove Jure, navela je jedna korisnica Facebooka.

Zbog moguće povrede Zakona pri objavi materijala, videozapis ne prenosimo, već samo ekransku sliku. Vidljivo je kako napadač u više navrata tuče mladića rukama i nogama, koji se pritom ne brani. Uz njih prolazi drugi mladić, očigledno prijatelj napadača, dok treći sve bilježi mobitelom uz glazbenu podlogu tipičnu za aplikaciju Tik Tok. Sve sa strane gledaju tri djevojke njihove dobi.