U tijeku je Javni poziv za poslovne ideje kojeg je objavila Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije-AGRRA u sklopu projekta CCI4TOURISM odobrenog u sklopu programa Interreg ADRION.

Naime, u sklopu ovog Javnog poziva, AGRRA poziva nove i start-up tvrtke koje djeluju u području kulturnih i kreativnih industrija na predaju poslovne ideje koja odgovara na glavnu temu projekta: Kako tvrtke iz područja kulturne i kreativne industrije mogu doprinijeti inovativnom turističkom proizvodu i formulaciji nove strategije održivog turizma?

- Provodimo aktivnost "Zajednički dizajn programa virtualne inkubacije / ubrzanja za osnaživanje kulturnih i kreativnih industrija - CCI" te ovim putem pozivamo sve zainteresirane osobe koje djeluju u kulturnom i kreativnom sektoru da nam dostave svoje originalne poslovne ideje koje će pridonijeti uspjehu samog projekta CCI4TOURISM i razvoju poslovnog djelovanja u kulturno-kreativnom sektoru u turizmu, pozivaju iz AGRRA-e.

Javni poziv za dostavu poslovne ideje otvoren je do 30. travnja 2021. godine. Sve detalje o Javnom pozivu i projektu možete pronaći na službenoj web, Facebook ili Instagram stranici Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije.