Zadar, 2. travnja 2021. - Zasigurno se i u svojim domovima već punom parom pripremate za Uskrs. Najfinije blagdanske delicije, neodoljiva proljetna dekoracija doma i pokloni za najmlađe samo su dio uskršnje tradicije koju obožavamo. Dodatna inspiracija i sve potrebno za blagdansku nabavku čeka vas u centru Supernova Zadar.

Uskrs je pred vratima i krajnje je vrijeme za nabavku kvalitetnih namirnica za delicije i omiljene specijalitete koje ćete pripremati ovih blagdana. Sve potrebno što čeka na vašim popisima za kupovinu potražite u omiljenim trgovinama Supernove Zadar. Nije tajna da u blagdanskom ozračju najviše uživaju mališani - obradujte ih poklonima iz njihovih omiljenih trgovina. Igračke, obuća i odjeća, oprema za igru na otvorenom ili pribor za crtanje i bojanje samo su neki od praktičnih i zanimljivih poklona koji će ih veseliti ovog Uskrsa. Dekoriranje doma i bojenje pisanica nešto je u čemu će uživati cijela obitelj pa je važno na vrijeme pripremiti sve potrebno za ove vesele aktivnosti.

I ove godine nastavite obiteljsku tradiciju i uživajte u svojim blagdanskim ritualima, a zafali li vam inspiracije, na našim društvenim mrežama pripremili smo vam pregršt zanimljivog sadržaja. Zapratite naš Instagram profil gdje vam donosimo kulinarske savjete vrhunskih hrvatskih kuhara. Ivan Pažanin i Tomislav Špiček s vama će podijeliti tajne najboljih specijaliteta kontinentalne i dalmatinske kuhinje. Vješte ruke naših aranžera rade fantastične uskršnje vjenčiće i neodoljive pisanice pa svakako ove godine pokušajte usvojiti neke njihove tehnike i uživajte u fantastičnim rezultatima.

Za vas i ovih blagdana pripremamo i odlične nagrade. Svoju kreativnost pokažite nam prijavom na nagradni natječaj u kojem tražimo najzanimljivije uskršnje anegdote. Zasigurno imate neku svoju uspomenu koju iznova prepričavate u krugu obitelji i prijatelja. Podijelite ju s nama i osvojite neku od odličnih nagrada; najkreativniji natjecatelji osvajaju jednu od deset Supernova poklon-kartica sa 100 kn ili jednu od pet kartica s 500 kn.

Više informacija o nagradnom natječaju čeka vas na našoj Facebook stranici, a za fantastične blagdanske savjete pratite nas na Instagramu! Želimo vam ugodne blagdane, sretan Uskrs svima!