Niti nakon gotovo dva mjeseca otkako je započelo masovno trovanje životinja u mjestu Radovin, stanovnici nisu doznali tko stoji iza toga, a za svoje su životinje još uvijek u strahu. 

- Kada su svi portali krenuli djeliti priče, policija je odlučila izaći na teren. Došli su i pitali samo što se dešavalo te ako pronađemo otrov da ih zovemo i da će ga oni doći pokupiti. U međuvremenu su se otrovala dva psa. Netko je u selu pronašao otrov, rekli su da ga idu pokupiti, a od tog dana nam se nisu javljali, iznijela je čitateljica koja nam je i javila za ovu priču.

Otrovano je na desetke životinja: mještaninu koji hrani mačke uginulo je čak 22, uz cestu su se također nalazila trupla, nekoliko pasa je uginulo, a par ih je, srećom, spašeno. Neki čak govore da su im otrovane kokoši, a u šumi pored kuća našli su mrtvu lisicu.

Kako doznajemo, ovo nije prvu prvu da se pomor životinja dogodio u tom malom mjestu. No ove je godine uginuo daleko veći broj životinja od prošlih.

- Ne znamo o kakvom se otrovu točno radi. Prije je bila riječ o tzv. pužomoru, a o kako jakom otrovu se radi pokazuje činjenica da je tornjak od 100 kilograma uginuo za pet minuta. Sreća pa je pala kiša i oprala otrov pa se manje životinja truje, zaključila je mještanka.