Zadarska tvrtka Arija Nova otvorila je vrata najvećeg klima centra u Zadarskoj županiji. Smješten na adresi Ul. Braće Miroslava i Janka Perice 59b, novi klima centar je veliki korak unaprijed po pitanju klimatizacijskih usluga naše županije.

Na novoj adresi kupci mogu vidjeti više od 60 unutarnjih jedinica što klima centar čini daleko najbogatijim izložbenim prostorom klima uređaja u Zadarskoj županiji. Ipak, to je tek mali dio ponude Arija Nove jer se u sklopu centra nalazi i najopremljenije skladište klima uređaja u našoj županiji. Nastavno na to, u Arija Nova centru od sada nije potrebno čekati na isporuku uređaja, već se on može preuzeti prilikom kupnje.

U ponudi centra su uređaji svjetski poznatih marki čija imena su garancija dugovječnosti i kvalitete, a zaista velik izbor nudi uređaje različitog cjenovnog ranga. Na raspolaganju svim posjetiteljima klima centra stoji stručno osoblje Arija Nove koje će kupcima olakšati pronalazak idealnog uređaja.

Kvaliteta i usluga na prvom mjestu

Za Arija Novu je ovaj projekt logičan nastavak poslovanja kojim se želi odgovoriti na potrebe tržišta i kupcima pružiti još kvalitetniju uslugu. Stručni savjeti, ovlašteni servis i montaža te podrška na koju se može dugoročno računati su ono iza čega stoji Arija Nova.

"Drago nam je jer smo u ovom teškom razdoblju pokazali da se dugogodišnji trud isplati. Ono što je nama bitno jest da i dalje zadržimo iskren odnos s našim kupcima i djelatnicima te da i dalje ostanemo prepoznati po kvaliteti i efikasnosti usluge", napominju iz Arija Nove.

Ova tvrtka s dugogodišnjim iskustvom na području klimatizacije vodi se inovativnošću i kontinuiranim ulaganjem u svoje djelatnike, sve u svrhu što boljeg korisničkog iskustva. Zahvaljujući tome je prepoznata kao pouzdan partner od strane tisuća zadovoljnih klijenata, a svoje poslovanje u budućnosti planiraju kontinuirano unaprijeđivati novim ponudama.