Zadar, 8. ožujka 2021. - Kako bi proslavili žensku snagu, hrabrost, ljepotu i snalažljivost, Supernova je cijeli mjesec posvetila ženama. Osim pregršt zabavnog sadržaja, očekuju vas i bogate nagrade, a kako bi postali sretni dobitnici dovoljno je tek malo kreativnosti i jedna posebna dama koja će vam pružiti inspiraciju za najbolju prijavu.

Sudjelujte u Facebook nagradnom natječaju u kojem biramo Super žene - osobe koje vas čine ponosnima, sretnima, inspiriraju vas i jednostavno zaslužuju da svi znaju koliko su posebne.
Posjetite našu Facebook stranicu i nominirajte svoju Super ženu na što zabavniji i kreativniji način jer tri najbolje prijave osvajaju po jednu poklon-karticu s iznosom od čak 1000 kn. Na natječaj se možete prijaviti sve do 31. ožujka. Dobitniku ove super nagrade smiješi se fantastičan shopping u koji će povesti možda baš Super ženu koja mu je donijela pobjedu i tako ju počastiti dobrim proljetnim shoppingom.

Osim odličnih nagrada na našim društvenim mrežama očekuje vas i pregršt zanimljivog sadržaja inspiriranog upravo svakodnevicom žena svih generacija. Posao, razne obaveze, tjelovježba, kulinarstvo, ljepota i shopping - interesi su to koje dijele mnoge dame pa je ovo idealna prilika da se međusobno savjetuju, prate i podrže. Zanimljivi sadržaji kroz koje možete upoznati i aktualnu ponudu trgovina centra, a kreirani upravo po mjeri naših dragih pratiteljica, očekuju vas uskoro. Pratite nas, zabavite se i pronađite proljetnu inspiraciju!

Prijavite se na nagradni natječaj i pratite sve novosti iz centra Supernova Zadar na web stranici ili na Facebook stranici centra.