Pučko otvoreno učilište Dom na žalu Preko, u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Zadar, upisuje polaznike na tečajeve stranih jezika za odrasle (moduli od A1 do C2) i to engleski, talijanski, njemački i španjolski jezik. Tečajevi će se održavati u POU Dom na žalu u Preku.

Svi upiti mogući na mob: 098/9362309 ili e-mail: [email protected]

Dodatne informacije o tečajevima, ali i ostalima programima osposobljavanja koje je također moguće realizirati dostupne su na mrežnoj stranici Pučkog otvorenog učilišta Zadar.

Neki od programa osposobljavanja i usavršavanja koji se nude su: računalni operater/ka, strani jezici za djecu i odrasle, pomoćnik/ica u nastavi u radu s učenicima s teškoćama, održiva upotreba pesticida, slastičar/ka, njegovatelj/ica, maser/ka i još brojni drugi.

Pučko otvoreno učilište Zadar javna je ustanova osnovana 1954. godine za obavljanje kulturne, prosvjetne, informativne i uslužne djelatnosti čiji je osnivač Grad Zadar. Brojnim programima obrazovanja pomažu u reguliranju tržišta rada, rješavanju problema nezaposlenosti, a učenje je usmjereno na polaznika i njegove potrebe.