Tvrtka Bino commerce iz Zadra gradit će zgradu Mjesnog odbora Dračevac, odlučilo je gradsko povjerenstvo nakon današnjeg otvaranja ponuda. Na natječaj procijenjene vrijednosti od 900.000 kuna bez PDV-a javilo se 10 ponuđača. Bino commerce dao je ponudu od 991.718 kuna, samo dvije tisuće nižu od Franja d.o.o. iz Nina i Credo-inga iz Zadra, ali i dosta jeftiniju od najskupljeg ponuditelja, tvrtke Polinom iz Splita.

Degal tehnika iz Virovitice i Konstrukt iz Sukošana odbijeni su jer u radnom listu nisu naveli tražena imena proizvoda koje nude, ali ionako ne bi prošli, s obzirom na to da su ponude bile skuplje od Bino commerceove. Ponuda Zadrana nije bila u traženim okvirima, no kako se radi o neznatnom odstupanju, nakon žalbenog roka sklopit će se ugovor o gradnji.

Na Dračevcu će se graditi prizemna građevina od oko 140 četvornih metara, u kojoj će središnja dvorana zauzimati 70 kvadrata, dok će ostatak otići na dva zahoda, ured, čajnu kuhinju i trijem. Rok završetka izgradnje je 150 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao.