Grad Zadar objavio je poziv na dostavu ponude namirnica za potrebe kuhinje Grada Zadra i Zadarskog kluba u Zagrebu. Iako bi se očekivalo da će u kuhinji prevladavati prehrambene namirnice, a u Zadarskom klubu ionako nema druženja i javnih događaja zbog epidemioloških uvjeta, i ovog puta Grad Zadar potražuje najviše alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Procijenjena vrijednost posla je 100.000 kuna, a uključuje oko 20.000 bočica vode, 1.450 litara mlijeka, 300 litara Maraskinog soka, 500 bočica coca-cole... Zatim su tu alkoholni napici: 80 boca vina (Graševina, Pelješac, Vrbnička žlahtina), 12 boca viskija Johnnie Walker, sedam boca Pelinkovca, po pet litara votke i Jägermeistera, četiri litre medice, nešto ruma, maraskina, džina, travarice, višnjevače, da se nađe. I samo 14 sanduka piva za cijelu godinu. Ljubitelji slatkog neće doći na svoje - naručene su tek dvije kutija Domaćica i 15 kutija Bajadera.

Roba će se nabavljati sukcesivno tijekom trajanja ugovora, a isporuka i stvarne količine utvrdit će se pojedinačnim narudžbama tako da potrošnja kroz ugovoreni period može biti veća odnosno manja u odnosu na potrošnju navedenu u troškovniku.