Svečanu Večernju uoči proslave svetkovine sv. Stošije zaštitnice Zadarske nadbiskupije i naslovnice zadarske katedrale, u četvrtak, 14. siječnja u 18 sati u katedrali sv. Stošije u Zadru predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Tijekom Svečane Večernje ove godine, zbog epidemioloških razloga, nadbiskup Puljić u zadarskoj prvostolnici neće dodijeliti Priznanje Sv. Stošije zaslužnim pojedincima, zajednicama i ustanovama za njihov marljivi doprinos životu župe u kojoj djeluju i radu za opće dobro u široj zajednici, kako je bio običaj prethodnih godina uoči proslave zadarske nadbiskupijske zaštitnice.

Na dan svetkovine sv. Stošije, zaštitnice Zadarske nadbiskupije i naslovnice zadarske katedrale, svečano se slavi u petak, 15. siječnja, u katedrali sv. Stošije u Zadru. Mise su u 7, 8 i u 9 sati.

Svečano misno slavlje u zadarskoj katedrali u 11 sati predvodi fra Andrija Bilokapić, provincijal Franjevačke provincije sv. Jeronima. Koncelebrirano misno slavlje u 18 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.