Zakonska zastupnica "Srca Rtinskog", Ana Jelinić, predstavila je danas u eteru Radija 057 rad te udruge za pomoć osobama s teškoćama u razvoju, koja je osnovana u veljači ove godine.

Njihovo humanitarno djelovanje obuhvaća i sve ostale kojima je pomoć potrebna, pa su tako paketima hrane i kozmetike nedavno uljepšali blagdane za pet obitelji slabijeg imovnog stanja.

Predsjednik udruge je Bojan Krajn, koji zajedno s Jelinić poziva nova članove da im se pridruže, a prvih 10 dobit će majicu s logom udruge.

- Od velike važnosti su i donatori i sponzori koji čine priču ljepšom. Sljedeće godine zaposlit ćemo dvije osobe, od čega jednu koja je usprkos invaliditetu uspjela završiti fakultet prava. Cilj nam je djelovati što više i bolje, te humanitarnim radom pokriti cijelu Hrvatsku, a sutradan se širiti i van zemlje, istaknula je Jelinić dodajući kako se nadaju da će ministarstvo odobriti njihov zahtjev za dodjelom poslovnog prostora u Centru Mocire, gdje bi mogli provoditi radionice za osobe s teškoćama u razvoju, što je osnovna namjena centra i same udruge.

Kontakt za nove članove:

092 179 3958

[email protected]

Podaci za uplatu donacija

PRIMATELJ: Udruga za pomoć osobama s teškoćama u razvoju "SRCE RTINSKO"

IBAN: HR2324070001100201769

OTP banka