Novčanom kaznom Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru kaznio je 23-godišnjaka i 20-godišnjaka zbog sukoba na Punti Bajlo u Arbanasima.

U obrazloženju presude, objavljene na e-oglasnoj ploči sudova, ističe se kako su obojica krivi što su 17. veljače 2019. godine oko 5:30 sati narušili javni red i mir vikom, galamom i fizičkim obračunom. Kao razlog sukoba navedena je 21-godišnja djevojka koja je te noći sjedila u autu s bivšim momkom, 23-godišnjakom. Iako su, prema njezinim riječima, ostali u dobrim odnosima, u jednom trenutku počeli su se svađati pa je zvala svog najboljeg prijatelja da dođe. Između dvojice došlo je do međusobnog naguravanja. Prema svjedočenju 23-godišnjaka, 20-godišnjak mu je pokidao antenu i zadnji brisač na autu te potom otišao s 21-godišnjakinjom. Krenuo je za njim i prepriječio mu put, izišao iz auta i pitao ga zbog čega je to napravio. Djevojka je zatim ponovno ušla u auto 23-godišnjaka, nakon čega je 20-godišnjak nazvao njezinog oca koji je potom zvao policiju. 

- Ovakvim ponašanjem obojica su kod djevojke izazvali osjećaj straha i osobne ugroženosti, a kod slučajnih prolaznika osjećaj uznemirenosti i nelagode, navodi se u presudi suda koji je obojicu kaznio s 375 kuna.