Sveučilište u Zadru oglasilo je natječaj za stalno radno mjesto pod nazivom voditelj ostalih ustrojbenih jedinica - Koordinator za provedbu projekta.

Krajem 2019. godine izmijenjen je Pravilnik kojim su definrana nova i stara radna mjesta u Uredu za znanost, koji je dobio dodatak u punom nazivu „Ured za znanost, projekte i transfer tehnologija". Među njima je i radno mjesto koordinatora za provedbu projekta, za koje su određeni drugačiji uvjeti nego li u lanjskom natječaju.

Voditeljica tog ureda od 2018. godine je Irena Kozulić, diplomirana ekonomistica.

Prva koja je na Sveučilištu bila angažirana na EU projektu, Tamara Glušić, sada je na radnom mjestu koordinatorice za infrastrukturne projekte. Koordinatorica za pripremu projekata je Tea Bezjak, koja je pripravništvo odradila u Upravnom odjelu za EU fondove Grada Zadra.

Popunjeno je radno mjesto stručnog suradnika za znanost i transfer tehnologija, na kojem je zaposlena stručna suradnica Anita Matek. Čak su dva mjesta predviđena za projektnog menadžera u za sada ženskom ustroju tog Ureda zadarskog sveučilišta koji se prilagodio novim uvjetima tržišnog funkcioniranja akademske zajednice.

Osim znanstvenih i nastavnih EU projekata, čiji su administratori članovi tog Ureda, zaposleni na određeno vrijeme, Sveučilište u Zadru ima dva kapitalna projekta: u tijeku je gradnja studentske menze i doma dok se za rekonstrukciju zgrade tehničke škole u koju će se preseliti dio sveučilišnih odjela, priprema natječaja za izvođača radova.