Opća bolnica Zadar jučer je objavila javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u njezinom vlasništvu na prvom katu Poliklinike.

- Poslovni prostor sastoji se od jedne prostorije netto korisne površine od 237 metara kvadratnih koja je neuređena (roh-bau) i predviđen je za obavljanje zdravstvene djelatnosti izvan Mreže javne zdravstvene službe. Zakupnik je dužan urediti poslovni prostor o svom trošku te ishoditi sve dozvole i odobrenja nadležnih tijela koja će mu biti potrebna, stoji u tekstu natječaja. 

Početni iznos mjesečne zakupnine za poslovni prostor koji se planira dati u zakup na vrijeme od 10 godina, iznosi sveukupno 40.300 kuna bez PDV-a, odnosno 170,04 kuna po kvadratnom metru. 

- Zakupnik snosi sve poreze, tekuće troškove te troškove koji proizlaze iz korištenja, održavanja i uređenja prostora (struja, voda, telefon, grijanje...), kao i javnobilježničke naknade, troškove osiguranja poslovnog prostora i drugo.

Rok podnošenja prijave je 30 dana od dana objave natječaja na we stranici Opće bolnice Zadar (27. studenog), odnosno do 28. prosinca.