Terapija je radio emisija koja se emitira četvrtkom od 18h na 057 Radiju. Emisija donosi vijesti i najave iz svijeta filma. Uređuju je i vode Elvis i Antonio.

Za sve vas koji ste je propustili, a ljubitelji ste velikih i malih ekrana, petkom ćemo vam donositi pisani sažetak na našem portalu. 

Noviteti u zadarskom Cinestaru:

Prazan Čovjek (The Empty Man)
Redatelj : David Prior
Glumci : James Badge Dale, Marin Ireland, Stephen Root, Ron Canada
Žanr : nadnaravni horror
Trajanje : 137 minuta

Kućni Ljubimci Na Zadatku (Pets United) - sink
Redatelj : Reinhard Klooss
Glasovi : Marko Cindric, Tihana Fraculj, Marko Torjanac...
Žanr : animirani
Trajanje : 92 minute

Otac
Redatelj : Srdan Golubovic
Glumci : Goran Bogdan, Boris Isakovic, Nada Šargin, Milica Janevski
Žanr : drama
Trajanje : 119 minuta

Najgledaniji filmovi u hrvatskim kinima ovaj tjedan:

1. Pokajnik - 6.657
2. Trolovi : Svjetska Turneja - sink - 3.639
3. Tesla - 1.625
4. Kuća Straha - 1.409
5. Jednom Davno - 1.017

Kratke vijesti:

1. Wonder Woman 1984 stiže u kina za Božić, ali nećete morati u kino jer će biti dostupna online isti dan, na streaming usluzi HBO Max.

2. Sylvester Stallone nakon Marvela i u DC-ju : Stallone je na Instagramu objavio kako će se pridružiti Margot Robbie, Idrisu Elbi i Peteu Davidsonu na ovom projektu, a redatelj James Gunn je podijelio kako se veseli ponovnoj suradnji sa Sylvesterom Stalloneom.

3. Michael Bay snima kaotičan film nalik Brzini (Speed) u kojem će Jake Gyllenhal juriti u kolima hitne pomoći. Film će se zvati Ambulance, a remake je danskog filma Ambulancen u kojem dva brata koriste vozilo hitne pomoći da pobjegnu nakon izvedene oružane pljačke.

4. M. Night Shyamalan snima novi horror. Film je inspiriran francuskom grafičkom novelom Sandcastle. Novela priča o grupi ljudi koji se sasvim slučajno nađu na jednoj plaži na kojoj je isplivalo tijelo mrtve žene. Ubrzo, svi koji su se tu zatekli počnu jako brzo stariti. Premijera filma je 23. srpnja 2021. godine.

5. Objavljen je trailer za "The Godfather Coda: The Death Of Michael Corleone". Riječ je o redateljevoj verziji završnog dijela popularne trilogije "Kum" čija je premijera zakazana za 4. prosinca ove godine.

TERAPIJA, četvrtkom od 18h na Radiju 057!