Caffe Callegro na zadarskom Forumu bio je domaćin predstavljanju novog Turisthotelovog jesensko-zimskog programa slastica.

- Nakon ljetno-proljetnog programa naše ponude slastica i dolaskom do hladnijih dana odlučili smo ponuditi nešto novo.  Riječ je o slasticama inspiriranim lokalnim mediteranskim sastojcima kao što su lavanda, rogač i limun, a tu je i nezaobilazna torta od čokolade te zimski sladoledi različitih okusa, iznijeto je na prezentaciji.

Nažalost, predstavljanje za širu javnost nije se moglo organizirati zbog broja ljudi koji bi premašio epidemiološke okvire. Novinarima, koji su ove godine zbog epidemije jedini pozvani iz prve ruke vidjeti novi jesensko-zimski asortiman, slastice je predstavio njihov autor, chef Mario Arbanas.

Zadrani će moći naručiti čitavu tortu, a u budućnosti se planira i dostava. Sve slastice naći će se u ponudi Turisthotelovih ugostiteljskih objekata (Branimir, Krševan, Forum, GUMA) po cijenama od 20 do 22 kune. Cijena cijelog tarta iznosit će 88 kuna, a torte 186 kuna. U ponudi torti bit će Volat od čokolade i Šinjorina od rogača s kremom od limuna, a tartova "Slatki bijeg" od limuna, "Callegro" tart od limete, bijele čokolade i jabuke te "Dolce Vita" tart od šumskog voća i mliječne čokolade.