Dva frekventna zadarska raskrižja danas su dobila novu regulaciju prometa.

Iz gradske uprave vozače su preko službene web stranice obavijestili da se ukida smjer skretanja vozila ulijevo iz Obale kneza Branimira prema zapadu (Perivoj hrvatskih redarstvenika) i smjer kretanja vozila ravno u Ulicu 112. brigade. Drugim riječima uveden je obvezan smjer kretanja desno za vozila koja se kreću iz Obale kneza Branimira u smjeru jugoistoka prema Lipotici.

Druga promjena uvedena je svega petstotinjak metara dalje, kod "Male pošte". Novom regulacijom prometa na tom je raskrižju uvedena zabrana skretanja ulijevo iz Ulice Josipa Jurja Strossmayera u Ulicu Stjepana Radića za vozila koja se kreću iz smjera Vruljice prema centru grada. Uveden je obavezan smjer kretanja vozila ravno u smjeru jugoistoka kroz predmetno raskrižje.

- Molimo sve sudionike u prometu da poštuju znakove nove regulacije prometa na predmetnom raskrižju, poručuju iz gradske uprave koja je, s obzirom na važnost informacije i činjenicu da većina vozača vozi prema navici, trebala ranije obavijestiti javnost preko svih medija