Delimaris Fish & Chips nova je priča zadarske obiteljske firme DI Maris. Ideja je Zadranima i inozemnim gostima ponuditi nešto više od pizza cut-a ili burgera u našem gradu, a to je dašak svjetske moderne gastronomije koju možete pojesti s nogu.
Cijeli koncept Delimarisovog menija se bazira na domaćem, jadranskom i tradicionalnom, a onim malo zahtjevnijim gostima nudi se i nešto više.
Za „tradicionaliste” nude se klasična dalmatinska jela: Jadranska fritura, Hrskave jadranske kozice, Frigane trlje ili Frigane srdele, a za one s malo zahtjevnijim nepcima Hobotnica u somunu, Burger od kozica, Sporo pečena sipa u bagel pecivu i Teriyaki tuna u tortilli.
Na poznatoj lokaciji u Varoši, Stomorica 12 Delimaris je svoja vrata službeno otvorio prošlu subotu, kada se uz degustaciju dijelova menija moglo uživati u fenomenalnoj hrani Delimarisovih kuhara, piću i dobrom društvu atraktivnih hostesa sve do ponoći.
Reakcije građana i više su nego pozitivne, a Zadar se napokon vraća svojim korijenima – iako na malo moderniji način. DI Maris možete zapratiti na Facebooku, Instagramu i webu.