Goran Ivanišević je negativan na koronavirus. Izolaciju je proveo na zadarskom području. Direktor Adria turnira i trener Novaka Đokovića, te pobjednik i legenda Wimbledona objavio je to na svom Facebook profilu.

"Nakon dva negativna i dva pozitivna testa, došao je na red moj omiljeni, peti set. A znate da sam uvijek bio nezgodan u petom setu... Napokon negativan i napokon mogu na slobodu nakon tri tjedna izolacije. Veliko hvala @falkensteiner_hotels i osoblju koje mi je kuhalo i nosilo hranu, posebno gospođi Ljubici. Veliko hvala i doktorima na brizi, a posebno hvala i jednom ludom Šibenčaninu, prepoznat će se sam! Zadre, hvala ti što si mi mjesec dana bio sjajan domaćin, sad smo se zbližili na još posebniji način. Vidimo se u nekim ljepšim okolnostima, ali ipak ne tako skoro, napisao je Goran.

Ivanišević je kao direktor turnira, kojeg je organizirao teniski broj 1 Novak Đoković, izjavio na splitski način kako je Adria tour tada bio najveći svjetski sportski događaj i bio je u pravu. Medijska drama protiv Đokovića, kojima je korona došla kao naručena da bi turnir pretvorili u tragediju, za Zadar je bila najveća reklama u svjetskim medijima - i to besplatna.