TZO Pašman jučer 25.06.2020. godine objavila je novi promotivni video, oglasili su se iz Turističke zajednice otoka Pašmana.

Cjelokupna priprema videa trajala je gotovo godinu dana od toga čak 6 mjeseci snimanja.

Koncept videa je zamišljen na način da predstavlja otok Pašman kao cjelinu i da potakne posjetitelje da se ne zadrža na jednom mjestu kada stignu na otok,

već da posjete sve ljepote koje otok Pašman pruža. Kao što je i prikazano u videu tu su prirodne ljepote, kultura, zabava, rekreacija i ono što je možda u ovim okolnostima pandemije najvažnije, mir i osama.

Kada smo započeli planiranje nismo dvojili oko toga tko bi trebao prikazati sve te ljepote, Nevena Dujmović Prižmić bila je naš prvi izbor. Nevena je poznati svjetski model, a ujedno dolazi iz Dobropoljane na otoku Pašmanu.

Za svoj izniman trud u promociji otoka Pašmana, Nevena je 2019. godine dobila i priznanje Općine Pašman. Svakako tu je i njezin suprug Saša Prižmić koji je svoju ulogu također izvrsno opravdao.

Vjerujemo kako ćemo ovim promotivnim videom približiti otok Pašman kao zanimljivu i atraktivnu destinaciju.

Video je sniman u suradnji sa Rec produkcijom iz Zadra i Filipom Bralom čije komentare prenosimo.

- Snimanje promotivnog spota počeli smo prošlo ljeto, prvenstveno se to odnosilo na snimanje određenih manifestacija koje je Turistička zajednica Općine Pašmana željela prikazati potencijalnim gostima. No, kako Pašman osim prirodnih ljepota ima i svjetski poznatu ljepoticu ( Nevenu), prava bi šteta bilo ne iskoristiti takav potencijal. Odmah smo se sjetili svjetski priznatog i nagrađenog spota Hrvatske turističke zajednice „Ambasadori hrvatskog turizma", te smo željeli Nevenu prikazati kao pravu ambasadoricu Pašmana.

S obzirom na to da Nevena ima gust raspored, morali smo se prilagoditi, stoga smo puno improvizirali na terenu. Smatramo da smo uspjeli u naumu Turističke zajednice Općine Pašman, prikazati sveobuhvatne turističke proizvode, destinaciju koja je zabavna, koja potiče gosta da upozna tradiciju, da upozna lokalno stanovništvo, istraži kulturno povijesnu baštinu i konačno destinaciju koja opušta, izjavili su autori spota o Pašmanu.

A jesu li uspjeli, procijenite sami: