Poznata muška pjevačka skupina Vukšićki bećari postavili su hrvatski stijeg na brdu Gradina iznad Vukšića. Oni su mjesec dana marljivo i mukotrpno uređivali sam vrh Gradine, gdje su izvršeni veliki radovi za postavljanje temelja za jarbol. 

Srpski pobunjenici tijekom Domovinskog rata sam vrh su raskopali, napravili velike tenkovske i pješačke rovove. Povodom svečanosti postavljanja hrvatskog stijega priređen je veliki kulturno zabavni program. Tv Diadora snimala je emisiju "Naša baština" u kojoj su kao gosti Vukšićkih bećara nastupile Dream Team "Babe" iz Ljubuškog i KUD sv. Marko Vionica iz Općine Čitluk. Bećari su ovim činom dokazali da pored vrhunskog pjevanja znaju voditi brigu o svom Vukšiću i njegovoj kulturnoj baštini. 

Uskoro slijede novi radovi na podizanju velikog križa s postavljanjem nekoliko kamenih stolova za odmor turista. Gradina, smještena na završetku visoravni s kojeg se pruža čarobni pogled na Vukšić, benkovački kraj i dio Šibensko - kninske županije, zahvaljujući Vukšićkim bećarima postat će poznato turističko izletište i vidikovac. S prilazne strane pregrađena je sačuvanim bedemom u obliku srpa, građenim od više uzdužno spojenih zidova s vanjskim licem od većih grubo klesanih blokova. Po površini Gradine nalazi se veća količina liburnske i rimske, te pokoji ulomak grčke keramike. Unutar bedema naziru se komunikacije koje su se križale pod pravim kutom i temelji nekadašnjih zidova zidanih u malti.