Zadar je u šoku...drečala je jučer najava HRT-a za Dnevnik u kojem se zadarski dio Adria turnira sunovratio se od svjetskog događaja do crne kronike.

Osebujni Enio Meštrović nije bio šokiran, već je u svom stilu napisao prvi zadarski osvrt na taj medijski obrat u objavi na Facebooku Konji - Nezavisna lista za Grad Zadar:

LIPO LI JE, LIPO LI JE...

Po drugima samo srati.
Ivanišević i Đoković. Na toliko dobre volje i pozitivne energije dogodi se škerac. Blaženi i pravedni mi. Odma jebati mater svima odreda, pa i takvim veličinama koji su nam iskreno došli promovirati grad. Njima i svima ko ih je primija.
Kako je tanka Linija od Legende do Smeća.
Da nije bilo bugara danas bi ih slavili.
Najviše Boli licemjerstvo. Već 20 dana se ponašamo ka da za nas virus ne postoji. Dozvoljeno okupljanje do 300 osoba. Distanca ne postoji. Kafići i klubovi rade po starom...jedan na drugome u noćnim satima.
Mogućnost zaraze na svakom koraku.
I onda se dogodi škerac i jedva te čekaju gaziti. Hijene. Tako se ponašaju prema svakome ko išta želi napraviti u društvu ili gradu. Samo te čekaju da padneš...
Ponovilo se Miljun puta, zato i jesmo di smo, ljubomorni i razjedinjenji. Mogu nas dan danas kupiti ka Indijanace, za po litre Vatrene vode i Ogledalce.

P.S. Kaže se u Dalmaciji:
Čovik ti je ka TICA, učas te POSERE.