Jessica Atlić-McColgan, pobjednica RTL-ovog showa "Zvijezde", vlasnica je singlova "Propuštene šanse", Dobar je osjećaj", "Gadna navika", "Stranci od leda" (feat. Suicidal) i "Gubim kontrolu" (feat LayZ), kao i "Pull Me Closer", "It`s Over" i "Every Single Night" u kojem surađuje s glazbenikom i DJ-em Luigijem Kotlarom Alvizeom.

Mlada zadarska glazbenica trenutno studira u irskoj metropoli - Dublinu.

- Odlučila sam se za studij muzičke produkcije jer me oduvijek zanimalo što se događa „s druge strane stakla". Kao pjevačica, ušla bih u studio, snimila vokale i to bi bilo to, ali bila sam znatiželjna što se događa kada odem doma. Dublin ima jedan od najboljih studija za muzičku produkciju, gdje su najbolji svjetski izvođači snimali svoje albume: U2, Ed Sheeran, Lady Gaga... Jako sam zahvalna na prilici da naučim nešto više, a onda se vratiti s tim znanjem doma, rekla je Jessica.

Kaže i da je ono najbolje što se tiče studija povezanog sa njezinom velikom ljubavi - glazbom što  „povezuje ugodno s korisnim". Radeći na zadacima koji su joj zadani na fakultetu ujedno piše vlastitu glazbu i priprema svoj projekt na engleskom jeziku. Ali prije će na svjetlo dana izaći Jessicin album na hrvatskom: 

- Sve moje singlove napokon ću moći vidjeti u CD formatu. Iako je trebao biti ubrzo, zbog cijele situacije uzrokovanom epidemije koronavirusa izaći će poslije ljeta. Jedva čekam uzeti u ruke svoj prvi album, priča Jessica koja naglašava kako je u Dublinu zbog istog razloga još uvijek zaključana u stanu - smije se izaći samo po hranu i lijekove. Nada se skorom povratku u sunčani Zadar. Pričala nam je i o svom projektu na engleskom:

- Prije mi je bilo puno lakše pjevati na engleskom pošto mi to materinji jezik, ali i prvi za kojim bih posegnula prilikom pisanja, kaže mlada Zadranka. 

S vremenom i radom u hrvatskoj glazbenoj industriji, dva su se jezika „izjednačila". No priznaje da svoju glazbenu karijeru želi iskušati i izvan Hrvatske, pa je to i jedan od razloga njezinog novog projekta, odnosno cijeli album na engleskom jeziku.

- Ono što sam najviše naučila u posljednje tri godine je da su kontakti sve - ljudi koje upoznaš i poznanstva stvarno pomažu u realizaciji planova i snova. Definitivno bih htjela živjeti u Hrvatskoj, ali da mi glazba probija njezine granice i to mi je trenutno najveći plan. A inspiraciju pronalazim u svakodnevnom životu, iz toga sve prenosim na papir, zaključila je u eteru Radija 057 u emisiji "Na mladima svijet ostaje".