Iz PU zadarske priopćili su o pojačanim aktivnostima u prometu u posljednja dva dana.

Jučer u 14,20 sati u Zadru u Ulici Akcije Maslenica policijski službenici Postaje prometne policije Zadar zaustavili su 41-godišnjeg vozača kako upravlja osobnim automobilom Smart (ŠI) za vrijeme izrečene mjere zabrane upravljanja vozilom "B" kategorije.

Vozač je uhićen te doveden u službene prostorije policije. Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje, nakon čega je priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda uz Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama gdje mu je određena mjera zadržavanja u zatvoru te je predan u Zatvor u Zadru.

U  ponedjeljak u 23.30 sati u Biogradu u Ulici dr. Franje Tuđmana policijski službenici Policijske postaje Biograd su zaustavili 49-godišnjeg vozača kako upravlja osobnim automobilom Mazda (ZD) pod utjecajem alkohola od 1,73 promila

Vozač je smješten u službene prosotrije policije do otrježnjenja nakon čega je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje. Dan kasnije priveden je na Prekršajni odjel Općinskog suda uz Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.