Donedavno je bio direktor i glavni urednik Zadarskog lista, a od danas je Šenol Selimović samo novinar. Nova vršiteljica dužnosti urednice je Hana Radulić, koja je, kada je Selimović polovicom 2016. imenovan za glavnog urednika, jedno vrijeme bila njegova zamjenica.

Promjena na mjestu glavnog urednika prvi je kadrovski potez nove direktorice Jasne Rumore. Ona je u veljači došla na direktorsko mjesto koje je odlaskom Nevena Klarina u Grad Zadar pokrivao Šenol Selimović.

- Imenovanje glavnog urednika je legitimno pravo Uprave, a ja sam legalist, kazao nam je Selimović koji je na godišnjem odmoru, pa nije, kaže, ni znao tko je postavljen na njegovo mjesto. Ali je znao da više neće biti glavni urednik. Ostaje li u Zadarskom listu, još ne zna jer razmatra alternative koje mu se nude. Šenol Selimović je u međuvremenu postao i doktor znanosti. Je li mu drago što više nije glavni urednik, bilo je više kolegijalno pitanje na koje je Šelimović odgovorio potvrdno.

Nova v.d. urednica Hana Radulić je doajenka u Zadarskom listu u kojem je zaposlena od 1995. godine. Njezina zamjenica u ovoj prijelaznoj fazi bit će Željana Gardijan, inače urednica lokalne rubrike u zadarskoj dnevnoj novini.

Nominalni vlasnik Zadarskog lista je JOJ Media House iz Slovačke. Vlasnik postavlja Upravu, Uprava vodi kadrovsku politiku (oko koje se vode i sudski sporovi, op.a), a tko je vlasnik Zadarskog lista koji bi trebao trasirati uređivačku politiku, to je i dalje pitanje svih pitanja i za zaposlenike RTD-a, izdavača Zadarskog lista.