U ovotjednom izdanju popularnog HRT-ovog "Milijunaša" prvi najbrži prst bio je Zadranin Jurica Bakmaz.

Magistar prava s trenutačnom adresom u Gospiću prvog je džokera, pola-pola, iskoristio na pitanju za 8000 kuna kako bi saznao tko ili što je mjera svih stvari prema nauku sofista Protagore. Je li riječ o broju, bogu, čovjeku ili prirodi? Nakon džokerom sužena izbora na boga i čovjeka njegov je konačni odgovor bio čovjek.

Pozivom je zatražio pomoć na sljedećem pitanju za 16.000 kuna. Nije znao je li Porin, Nikola Šubić Zrinjski, Ljubav i zloba ili Ero s onoga svijeta opera koja je prvi put izvedena 43 godine nakon smrti njezina skladatelja. Džoker je sa sigurnošću rekao Porin pomogavši natjecatelju otvoriti pitanje za prelazak drugoga praga.

Na tom je pak pitanju trebao privesti osumnjičenog. I to za krađu "Mona Lise" iz Louvrea 1911. godine. Među ponuđenim su odgovorima bili Vasilij Kandinski, Marc Chagall, Paul Klee i Pablo Picasso.

Zamolio je publiku da mu pomogne svojim glasovima, a ona ih je najviše, 39 posto, dala Picassu. Kada je ustvrdio da mu nije pretjerano bila od pomoći, ocijenio je i da po njemu u "drugi krug" idu Chagall i Picasso.

Spreman kockati se kao konačni odgovor ponudio je Chagallovo ime te je potom, unatoč pokazanom znanju, kviz napustio sa svega 1000 kuna jer je publika ipak bila u pravu.