Konferencijska dvorana u sjedištu Policijske uprave zadarske u Ulici bana Josipa Jelačića odsada nosi ime pokojnog hrvatskog redarstvenika Borisa Čuline. Riječ je o simboličnom čin zahvale i sjećanja na njegovu žrtvu.

- U sjećanje na poginule hrvatske redarstvenike, pripadnike Policijske uprave zadarske, koji su tijekom Domovinskog rata svoje živote hrabro položili na oltar Domovine i utkali u temelje slobodne Hrvatske, nastavit će se imenovanje i drugih dvorana te objekta u sklopu ove Policijske uprave po poginulim hrvatskim redarstvenicima iz redova PU zadarske, najavili su iz policije.

Boris Čulina (1970.) bio je pripadnik PU zadarske od 1. srpnja 1989. godine do dana svoje pogibije. U tom razdoblju aktivno je sudjelovao u obrani suvereniteta i teritorijalnog integriteta Republike Hrvatske. Dana 4. listopada 1991. godine smrtno je stradao u neprijateljskom napadu na mjesto Murvica.

Podsjetimo, Policijski centar u ulici Bana Josipa Jelačića već nosi ime Franka Lisice - pripadnika SJP Poskoci, dok je krajem 2017. godine godine policijski centar u ulici Put Murvice u Zadru svečanim postavljanjem spomen obilježja imenovan po poginulom policijskom službeniku, pripadniku SJP Poskoci, Draganu Žuniću.