Povodom obilježavanja međunarodnog Dana turističkih vodiča, Udruga turističkih vodiča Zadra - "Donat" ovog petka, 21. veljače organizira besplatno razgledavanje Zadra za građanstvo.

Razgled Zadra u organizaciji UTVZD provest će se u dva termina: u petak ujutro s početkom u 10:00, te u petak popodne s početkom u 16:00. Polazišna lokacija za oba termina bit će na Trgu pet bunara.

U sklopu ove manifestacije, u organizaciji UTVZD u Biogradu na Moru, organizirat će se besplatno razgledavanje Biograda u petak (21. veljače) od 11:00 s polazišnom točkom ispred Gradske uprave, te u subotu (22. veljače) u 12:00 s polazišnom točkom na parapetu kod Srca Jadrana. 

- Građanstvo i svi kulturoljupci su dobrodošli u obilježavanju međunarodnog Dana turističkih vodiča koji će kroz svoju interpretaciju i svoje priče povezati prošlost sa sadašnjošću s ciljem iskazivanja počasti kulturno-povijesnoj baštini naših gradova, najavljuje predsjednik Udruge Vinko Bakija, pozivajući zainteresirane na zajedničko druženje.