Građani kupnjom kalendara za 2020. godinu raznih dimenzija još uvijek mogu pomoći najmlađima - jer je sav prihod od prodaje namijenjen Udruzi za autizam i DV Latica. Mogu se nabaviti u FG Grafici i GS studiju, u rock baru Trooper, caffee baru Yachting, caffee baru Barka i Autodijelovima Tokić. 

Ovaj humani projekt pokrenuo je i osmislio Zadranin Dennis Botazzo vlasnik Ozz`s Granny Garagea. Uz pomoć nekolicine svojih prijatelja i entuzijasta uspio je realizirati svoju ideju. Pridružili su mu se glavni fotograf Marino Brkljača, „behind the scenes" fotograf Lucijan Madunić, Ivan Božić i Igor Goić, koji su ustupili rasvjetnu opremu, te Aldo Katić, Božo Matulić i Lovre Magaš, koji su pomogli oko specijalnih efekata na fotografijama. Jedinstveni i najveći cilj ekipe je pomoći djeci s poteškoćama u razvoju.

Fotografije ovog kalendara sasvim su drugačijeg stila i tematike. Uz puno smijeha i zabave pred objektivom pozirali su sasvim "obični" zgodni muškarci - bajkeri, pa čak i dvije simpatične i šarmantne djevojke.

Kalendare možete naručiti i putem Facebooka, porukom na Dennis Botazzo ili Ozz`s Custom Garage.