Nakon partyja elektronske glazbe koji se prošle subote održao na Masleničkom mostu, od kojeg je sav prihod išao u humanitarne svrhe pokretači ove inicijative - Marinela Horvat, Šime Banić i Toni Matulović javili su nam se s informacijama o ishodu. Na zabavu je, kažu, došlo nešto manje od 100 ljudi, a skupilo se preko tri tisuće kuna!

- Danas smo odnijeli donacije Azilu, podijelili poslastice svakom psu i uljepšali sebi i njima dan! Mislim da bi svatko tko ima loš dan trebao skoknuti do azila i prošetati prirodom. Napravite zadovoljstvo i njima i sebi, poručuje Marinela. 

Azil se, unatoč teškoj situaciji, ponudio da više donacija ide za mace. Tako je azil dobio nešto manje hrane, igrački, četki i 100 komada ampula za parazite.

- Sretni smo da smo uspjeli razveseliti i jedne i druge čupavce i osigurati im, bar na neko vrijeme, hranu i igračke. Zahvalila bi se svim ljudima koji su plesali s nama, portalima što su nas podržali, volonterima Azila i "Uhvati, kastriraj, vrati" što su prihvatili naše donacije, ljudima koji su donirali iako nisu mogli plesati s nama i našem Marinu Sjaušu. Nas troje završavamo prvi mjesec 2020.-te godine punog srca, zaključuje Marinela.