Jedina otočna skijaška utrka Iška kraljica ima novi termin - nakon prve odgode i prebacivanja termina iz prosinac za sredinu siječnja, a zatim i za početak veljače, datum je (konačno) pomaknut za - 15. veljače. Na taj način povezat će se s Danom zaljubljenih, koji "pada" dan prije utrke.

- Skijašice, skijaši, sanjkaši i ostali, drago nam je obavijestiti vas o konačnom terminu Iške kraljice a to je 15. 2. Ne samo da ćete skijati a oni najmanji se sanjkati, već smo za sve one koji dolaze taj vikend pripremili dvostruki program, navode organizatori.

Prvi događaj organizira se na Valentinovo 14. veljače, a radi se o romantičnom provodu a otoku Ižu uz plesnjak, puštanje lampiona i valentinovsku gastro i glazbenu podlogu. Dan kasnije, u subotu 15. veljače slijede glavni događaji - Iška princeza i princ (sanjkaška utrka za najmlađe) te glavna utrka, Iška kraljica
Prijave za utrku kao i za utrku najmlađih kreću od 1. veljače. Za prijavu je potrebno na mail [email protected] poslati podatke (ime i prezime, spol), a za dječju utrku (6-12 god) dodati i godine.