Policija radi svoj posao, rečeno je u OKC-u PU zadarske PU oko 17 sati, što znači da policajci i dalje dežuraju ispred restorana zbog sumnje u narušavanje javnog reda i mira. Zaštitar kojeg je angažirao vlasnik prostora, tvrtka Milo radi zaštite svoje imovine, prijavio je  policiji kako ga jedan od  sad već bivših unajmitelja fizički izbacio vani.

Iako ga je policija zvala da izađe, kako bi dao izjavu, što je obaveza po prekršajnoj prijavi, on nije htio napustiti prostor u kojem su sami sebe  prije dva tjedna zatočili  žena i muškarac.
Njima je tvrtka Milo, kao partnerima otkazala najam prostora krajem listopada zbog duga od 852 tisuće kuna. Iako im je za novu godinu od strane vlasnika prostora nuđena mogućnost izlaska uz smanjenje pritiska duga, oni na to nisu pristali.
Ostali su unutra u prostoru restorana a da nitko ne zna što s tim žele postići koji im krajnji cilj s obzirom na to da imaju dugove za koje ih je u javnosti terete njihovi  drugi partneri. Sada kada su izbacili zaštitara, na njihov, odnosno njegov izlazak čeka policija.