U svom 13. izdanju,  Festival vjenčanja održava se u novom terminu, u subotu i nedjelju, 18. i 19. siječnja 2020. godine, u prostoru Arsenala u Zadru.

I ove godine je u sklopu manifestacije pripremljen zanimljiv dvodnevni program za sve posjetitelje.
Na ovogodišnjem Festivalu vjenčanja svim izlagačima, kojih ima preko 50. bit će omogućeno predstavljanje svog obrta/tvrtke kroz intervju, koji će se izravno prenositi na video zidu u samom Arsenalu, a ujedno i na društvenim mrežama Festivala vjenčanja. U popodnevnim terminima posjetitelje očekuje video prezentacija vjenčanica.

Ove godine Festival će obogatiti i retrospektivna izložba proteklih festivala, koja će biti postavljena na nekoliko punktova u Arsenalu.

Organizatori pozivaju mladence da ih posjete i iskoristite festivalski popust izlagača: salona vjenčanica, svečanih haljina, cvjećara, frizera, kozmetičara, fotografa, snimatelja, sala za vjenčanje, slastičara, zlatara, grafičara, dekoratera balonima i dr.

Radno vrijeme sajma u subotu i nedjelju od 10 do 20  sati.

Ulaz je slobodan.

Kao i prethodnih godina za glavnu nagradnu igru pobrinuo se pokrovitelj agencija Terra travel, sa putovanjem „Mistična Venecija i otoci lagune".

Sponzori Festivala su: Zadarska Županija, Grad Zadar, Obrtnička komora Zadarske županije,

 

Festivala vjenčanja u Zadru može se pratiti i na ovim poveznicama:
web: http://www.uoz.hr/festival-vjencanja
FB: https://www.facebook.com/FestivalVjencanjaZadar/
Instagram: https://www.instagram.com/festival_vjencanja_zadar/?hl=hr