Umjesto pitanja na odgovor o sudbini Mornarice, kojeg je uz poruku da zbog nemara prema sve malobrojnijim stanovnicima Poluotoka HDZ gubi izbore u Zadru postavio Daniel Radeta, gradonačelnik Branko Dukić jučer je na sjednici Gradskog vijeća servirao protupitanja o imovini SDP-ovog vijećnika.

- Možda je stanje na Poluotoku takvo zato što osobe kao što ste Vi kupuju stanove i daju ih u najam. Koliko stanova imaš u najmu?, pitao je Dukić Radetu.

- Samo stan u kojem živim, odgovoro je iz vijećničke klupe Radeta.

- Samo to? A predsjednik si iznajmljivača. Što iznajmljuješ onda?

- Nemam ja gradske stanove da ih mogu iznajmljivati.

- Znači da se baviš s nečim, a ne znaš ni sam s čime. Na pitanju o stručnom ispitu za Mariju Paleku, rekao si da ćeš dostaviti uplatnice Turističkoj zajednici grada Zadra, da si to platio, a sad nemaš ni stanove.

- O čemu vi pričate? Gdje su odgovori? Ovo što Vi radite, to su klevete. Ovo je opasna stvar, nije u redu i ispod je pojasa. Ja sam vas pitao za Mornaricu. Zašto ne dajete odgovore i ne kažete ljudima što će se dogoditi, a dobro znate što će se tamo dogoditi?! Koristite govornicu za klevetu i laži, replicirao je Radeta ističući kako mu slobodno  može poslati inspekciju.

Gradonačelnik mu je rekao kako on nema saznanja o sudbini igrališta na Poluotoku.

- Igralište je u privatnom vlasništvu Tankerske plovidbe, a što oni misle s tim napraviti, ja to stvarno ne znam. Kad dobijemo upit ili plan, bit će sve predstavljeno i vama. Do tada ja ne znam u kojem pravcu Vaša razmišljanja idu. Što ću ja na te gluposti kad ne znam?, poručio je Dukiću ističući kako HDZ neće izgubiti. Zadarski gradonačelnik završio je prepucavanje na Gradskom vijeću uz poruku: Drži se struje!