Na online platformi pokrenuta je peticija za vatrogasca Zvonimira Radaša, administratora Facebook stranice "Vatrogasci - oni su naši Heroji", i ostale nastradale vatrogasce kako bi im se omogućilo zasluženo radno mjesto i stalni posao u vatrogasnoj službi.

Radaš je nekadašnji zapovjednik DVD Lišane Ostrovičke koji je 2011. stradao u prometnoj nesreći i ostao prikovan za invalidska kolica. To ga je, kaže, udaljilo iz aktivnog vatrogastva, da uskače u kamion i "leti" na intervencije, ali ga nije spriječilo da i dalje s kolegama proživljava svaku intervenciju i ažurnim objavama preko društvene mreže ljudima pokaže tko su vatrogasci i s čime se sve susreću.

- Za vatrogasca Zvonimira Radaša, admina stranice Vatrogasci - oni su naši Heroji, čovjeka koji je povezao i napravio obitelj vatrogasaca diljem Balkana. Za čovjeka koji sa srcem radi svoj posao obavještavajući i dižući moral kolegama kad su pred najvećim plamenom. Izdvojimo malo svoga vremena i zahvalimo s jednim potpisom, njemu i osobama poput njega koje su bili vatrogasci, a nažalost teško stradali. Omogućimo im da nastave svoj životni poziv iako su invalidne osobe. U vatrogasnom sektoru ima pozicija gdje bi mogle obavljati svoje dužnosti, kao što je vatrogasni operativni centar (V. O. C). ONI SU UVIJEK TU KAD NAM TREBAJU, A SADA ONI TREBAJU NAS, stoji u opisu peticije koju možete potpisati na linku