U subotu 19. listopada u Športskom centru Višnjik s početkom u 13 sati održat će se Fall For Dance, natjecanje urazličitim plesnim stilovima: hip hop, street dance, breakdance, lyrical, suvremeniples, dance fitness, latinshow, open, hula hoop dance, mtv dance, jazz dance. Natjecanje organiziraju udruge Kissa i Zdanje te AnđelaBugarija.

Na ovogodišnjem natjecanju nastupit će preko 220 natjecatelja sa 93 koreografije u dobi od 5 do 50 godina sapodručja cijele Hrvatske. Fall For Dance već petu godinu za redom pruža natjecateljim mogučnost da se natječu u različitim kategorijama SOLO, DUO, TRIO i GRUPE, a nagrade se dodijeljuju za prvo, drugo i treće mjesto u dobnim kategorijama: MINI do 7 godina, JUNIORI 8-11 godina, MLADI 12-16 i SENIORI:17+. Također, dodijeljuju se i tri nagrade za najbolje plesne izvedbe cijelog natjecanja, te najbolji kostim. Natjecanje sudi stručni žiri.

Cilj je svima omogućiti sudjelovanje na natjecanju, promicati plesnu umjetnost, poticati kreativnost, zajedništvo i druženje plesača koji se imaju priliku predstaviti kroz različite plesne stilove. Zbog ograničenog broja sjedećih mjesta potrebno je rezervirati katre na [email protected] Cijena ulaznice iznosi 30 kn, a za djecu do 12 godina ulaz je besplatan.