NOVO: Dvije maloljetne osobe sudionici su prometne nesreće koja se sinoć dogodila na Branimirovoj obali.

Očevidom je utvrđeno kako je bicikl vozila 15-godišnjakinja koja je s nogostupa sišla na pješački prijelaz na kojem ju je s motorom udario 17-godišnjak. Ona je bila u prekršaju jer je vozila biciklu preko pješačkog prijelaza ispred Ljepotice, a on je vozio motor bez položenog vozačkog ispita. Uslijed udarca, biciklistica je ozlijeđena te je kolima Hitne medicinske pomoći prebačena na Odjel dječje kirurgije. Težina ozljeda još nije utvrđena, odnosno u PU zadarskoj jutros nisu imali povratnu informaciju iz zadarske bolnice da bi nastavili postupak. Motociklist nije bio pod utjecajem alkohola.

SINOĆ:

Motorist je udario osobu s biciklom na pješačkom prijelazu i to je jedina informacija koja se mogla dobiti iz PU zadarske dok se na završi očevid.

Operativno dežurstvo Policijske uprave u 19.20 sati dobilo je dojavu građana o prometnoj nesreći koja se dogodila na Branimirovoj obali, na pješačkom ispred Ljepotice. Oštećen bicikla i motor sklonjeni su uz gradilište Jazina kako ne bi ometali promet dok se ne završi očevid