Daj mi ruku - Give me a hand" održavat će se u Zadru od 25. - 27. srpnja u organizaciji Društva Propela i partnerstvu sa EACTA-om - Europskom udrugom za kulturu, turizam i umjetnost. Projekt je financiran od strane Ministarstva demografije, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
U okviru projekta Daj mi ruku, 20 mladih volontera dobit će jedinstvenu priliku da uče o vođenju projekata od najboljih i sva stečena znanja primijene na jednom od najvažnijih ljetnih događanja na obali, Millennium Jumpu. 

Organizacije i realizacije scenografije, digitalni marketing, timska komunikacija i prva pomoć, samo su neke od važnih tema koje će stručnjaci približiti volonterima dva dana uoči 13. Millenium Jumpa. Primjena svega toga u praksi će uslijediti u subotu, 27. srpnja na zadarskoj rivi gdje će volonteri u komunikaciji s velikim brojem ljudi moći iskusiti što sve uključuje rad na zadarskom Millennum Jumpu.

Ekološki duh projekta će se ove godine posebno osjetiti kroz suradnju s tvrtkom Ekeepa koja će na Millennium Jumpu prezentirati svoje električne skutere, a jedan od svojih modela, poklonit će jednom sretnom posjetitelju događanja. 

Osim vrijednih znanja i praktičnog iskustva, volonteri će osjetiti i humanitarni karakter događanja te biti dijelom posebnog susreta svih generacija povezanih plemenitim ciljem i željom za pozitivnim promjenama. Glavni sponzor manifestacije, DM, uplatom kotizacija još jednom podržati školu plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju DV "Latica".

Zahvaljujući projektu Daj mi ruku, 20 volontera u Zadru očekuje nezaboravno iskustvo koje doista čini razliku i koje će ujedno pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.