Polaganjem vijenca, paljenjem svijeća i molitvom na mjestu pogibije na Šator planini i  u mjestu Obljaj kod Bosanskog Grahova šesdesetak članova URV 84. GBO TERMITI i prijatelja iz HVO-a odalo je počast Zadraninu, Deanu Nikpalju, izvjestili su iz udruge Termita.

On  je poginuo 26. srpnja 1995. godine u VRO "Ljeto 95". U  istoj akciji toga dana od neprijateljskih granata i metaka bilo je ranjeno još 9  pripadnika Termita.
Narednik 84.gardijske bojne Termiti, Dean Nikpalj bio je dragovoljac Domovinskog rata. Rođen  je 9.siječnja 1964 u Zadru  a u Arbansima jedna ulica  nazvana je po njemu.e.
Svake godine zadarski Termiti i Hrvati iz Bosanskog Grahova i Livna posjećuju ovo mjesto na kojem se postrojba "Termita" pokazala jednom od najboljih u Hrvatskoj vojsci. U tijeku žestokih borbi za planinu Šator, koja je imala izuzetno strateško značenje, bojna "Termiti" je na prostoru Završja dobila u srpnju 1995. zadaću da sa dijelom svoje postrojbe ojača taj prostor i probije neprijateljsku liniju u to doba tzv. "Kineski zid" za obranu tzv. "Krajine".
Za iznimne zasluge u osvajanju na juriš 47 dobro utvrđenih bunkera 84.gardijska bojna "Termiti" dobila je  pismenu pohvalu predsjednika Franje Tuđmana i ministra obrane Gojka Šuška.
U odavanju počasti sudjelovali su ratni doktor 84.gbo Termiti, a sada gradonačelnik  Zadra dr. Branko Dukić, te djelatni brigadni general HV-a Blaž Beretin.