Nakon dugo vremena, točnije 10 godina, kreatorica Ella Dušević predstavila je novu, povratničku modnu kolekciju. Riječ je o kolekciji t-shirt-a i kupaćih kostima kao i gumenog nakita za plažu pod zajedničkim imenom - Fleek.

- Sve do prije mjesec dana nisam znala gdje ide ova kolekcija i hoću li je uopće izložiti javnosti. Kolekcija je izrazito nosiva i napravljena u suradnji s mojom majkom koja je kreativna kao i ja, izjavila je Ella na predstavljanju kolekcije u Muzeju antičkog stakla.

S obzirom da nova kolekcija ima dobro poznati potpis byElla, jasno je da su kreacije jedinstvene. Posebnost Elline nove kolekcije je i njezino zaštitno lice, a to je pjevačica Martine Thomas.

Kupaći kostimi rađeni su tehnikama ručnog rada macrame, ripped, schredded i to s dugim rukavima - macro bathing suit - za zaštitu od sunca i sexy tan lines. Ella je predstavila i nešto posve novo što dosad nije bilo na tržištu - disposable bikini, odnosno papirnati bikini za jednokratnu upotrebu, kojeg Ella ima u planu ponuditi hotelskim kućama! 

Kolekcija je namijenjena kupačicama najrazličitijih tjelesnih građa, a izrađena je od kvalitetnog pamučnog materijala.

- Ne znam odakle crpim svoju inspiraciju, ali još kao dijete sam se igrala sa škarama. Izrada odjeće oduvijek me ispunjavala. U ovoj fazi života namjeravam ostati u modnom svijetu, zaključuje Ella.