Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom, po svemu sudeči navijačem Hajduka, koje se sumnjiči za više kaznenih djela krađa na zadarskom području.

Za razliku od drugih lopova, koji prvo posežu za novcem i cigaretama, njega su privlačile prehrambene namirnice, pa je tako tijekom travnja i svibnja u ulici Knezova Šubića Bribirskih u Zadru, u tri navrata iz trgovine otuđio alkoholno piće, maslinovo ulje i čokolade, ukupne vrijednosti od preko 3.500 kuna.

Početkom ovog mjeseca izu trgovine u Ulici Ante Starčevića otuđio je četiri tegle meda i 300-tinjak grama narezanog pršuta, vrijednih oko tisuću kuna, dok je iz trgovine u Ulici Knezova Šubića bribirskih otuđio 12 kg začina - vegete i više komada bombonijera, vrijednih oko 1.300 kuna.

Da ne bi uz sve namirnice ostao "gol i bos" pobrinuo se krađama u Ulici Madijevaca Zadru, gdje je iz trgovine otuđio odjeću vrijednu oko 1.500 kuna, te u Ulici Špire Brusine u Zadru, gdje je prije dva dana iz trgovine odjećom otuđio dva sportska dresa i jednu majicu Hajduka, vrijedne oko 1.300 kuna.

Ovaj 44-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog krađa predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.