Drugu godinu zaredom, Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića u suradnji s azilima iz Zadra i Privlake organizirala je amatersku reviju pasa mješanaca kojom se bira njuška godine.

- Cilj je da udomimo pse koji su u azilu, ali i da ukažemo na probleme mješanaca. Kažu da mješanci nisu idealni, ali mi želimo pokazati da sve što nije idealno može biti jako lijepo. Jako je velik odaziv. Prijavilo se ukupno 50 pasa, rekla nam je ravnateljica škole Jelena Gulan.

Organizacija je u velikom dijelu prepuštena učenicima. Učenici su pekli i keksići za pse, od kojih su se skupljale donacije za hranu koja će se kupiti psima azilantima. Priključila se i učenička zadruga "Vridne ruke", pa se prodavalo i cvijeće, vino... Žiri, u sastavu učenika, budućih veterinarskih tehničara, zajedno sa svojim profesorima imao je nimalo lak zadatak između 50 pasa izabrati miss i mistera azila te njušku godine.

Za miss azila izabrana je Tia, za mistera Kato, Nyla drugo mjesto, a Benny je osvojio treće mjesto. Na kraju je izabrana i njuška godina - prekrasni Bepo! 

Cilj Revije je ostao isti kao i prošle godine: podići svijest zajednice o brizi, pravima i zaštiti kućnih ljubimaca i napuštenih životinja. Ove je godine stavljen poseban naglasak na udomljavanje kako bi pomogli na našim četveronožnim prijateljima iz spomenutih azila da pronađu svoj sretan dom. Ravnateljica škole najavila je kako će se amaterska revija pasa kao lijepa i pozitivna manifestacija nastaviti i iduće godine.