U zgradi Općine Lišane Ostrovičke Udruga umirovljenika Lišane održan je radni sastanak i druženje Matice umirovljenika na kojem se okupilo 25 članova. Na sastanku su bili nazočni svi članovi Udruge a kao posebni gosti bili su načelnik Općine Lišane Ivica Musić i župnik fra Božo Mandarić.

Na sastanku su bili prijedlozi o daljnjem radu Udruge, dogovor o zajednčkom izletu u Vukovar, nabavci zimnice i drva za ogrjev. Udruga se zalaže za održavanje raznih aktivnosti za svoje članove kao što su boćanje, igranje karata, šaha, zajedničko druženje i izleti. Već postojećim aktivnostima poput rekreacije i grupe za kulturu dodana je nova pjevačka grupa Slavuji.

Predsjednik matice Umirovljenika Lišana Joso Nimac uručio je novinaru Marku Ledenku prigodni poklon, malu bukaru, kao znak zahvale za veliku medijsku promociju Vukšića, Lišana , župe Lišane i cijelog benkovačkog kraja.

- Velika mi je želja da se naši članova uključe u razne sekcije, ovisno o svojim sklonostima, i da uz druženje zaboravimo na svakodnevne brige. Tijekom godine održavat ćemo tematske večeri a planiramo zanimljive izlete diljem Hrvatske. U zgradi Općine imamo prostoriju koja je lijepo uređena i ugodna za druženje. Zahvaljujući našim članovima, donirane su fotelje, televizor, šank za piće, hladnjak i šahovske ploče, rekao je predsjednik Udruge Joso Nimac.

Nakon završetka sastanka pripremljena je večer s pjesmom uz pratnju legendarnog harmonikaša Ivu Kneževića.