Učenici i profesori Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića u Zadru, u suradnji s azilima iz Zadra i Privlake i ove godine organiziraju Amatersku reviju pasa. Cilj Revije je ostao isti kao i prošle godine: podići svijest zajednice o brizi, pravima i zaštiti kućnih ljubimaca i napuštenih životinja. Ove je godine stavljen poseban naglasak na udomljavanje kako bi pomogli na našim četveronožnim prijateljima iz spomenutih azila da pronađu svoj sretan dom. 

Revija će se održati u petak 31. svibnja 2019. u 17,30 sati ispred Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića. 

Prijave traju od 16. svibnja - 24. svibnja 2019., a prijaviti se mogu svi psi koji su čipirani, cijepljeni i nemaju rodovnicu. Prijave se mogu izvršiti preko stranice Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića, osobnim dolaskom u Školu ili putem e- mail adrese [email protected], s naznakom PRIJAVA ZA REVIJU. Prilikom prijavljivanja vlasnici trebaju ponijeti putovnicu psa ili priložiti sliku iste, ukoliko prijavljuju putem e-maila. Broj prijava je ograničen.

- Pozivamo sve vlasnike svojih plemenitih mješanaca, nove i stare natjecatelje, neka se prijave na Reviju, sve one koji su u potrazi za kućnim ljubimcem i sve prijatelje životinja neka nas posjete zadnjeg dana u mjesecu i podrže naše ciljeve, poručuju iz škole.