Na Uskrsni ponedjeljak u župnoj crkvi sv. Mihovila u Vukšiću, tradicionalno je služena misa na spomen 14 poginulih hrvatskih branitelja župe Lišane. Župi Lišane pripadaju mjesta: Vukšić, Lišane, Bulić, Prović i Ostrovica. U župi je poginulo 14 hrvatskih branitelja, svi žitelji su bili prognani, sve kuće zapaljene i osam crkava srušene su do temelja. Misu s mnoštvom vjernika predvodio je župnik fra Božo Mandarić.

- Danas se s posebnim pijetetom sjećamo naših poginulih hrvatskih branitelja koji su dali svoje živote za Domovinu, crkvu i Boga. Dok se molimo za njih, neka nam Gospodin u ovim teškim vremenima dade snage da ne posustanemo u čvrstom svjedočenju svoje vjere. Sjetimo se kako smo se tijekom Domovinskog rata puno molili Bogu, a sada je naša molitva i vjera oslabila. Uvjeren sam da Bog dopušta neke stvari da se mi kršćani osvijestimo, počnemo jače moliti i živjeti u zajedništvu. Uskrsli Kriste hvala ti što si nam došao dati nadu da budemo ustrajni u svojoj vjeri - rekao je na kraju fra Božo Mandarić.

Nakon završetka mise fra Božo je ispred centralnog križa dao odriješenje za sve poginule hrvatske branitelje župe Lišane.