Jessica Antlić McColgan, mlada zadarska glazbenica i pobjednica RTL-ovog showa "Zvijezde" i Luigi Kotlar Alvize, također glazbenik i DJ, započeli su projekt na engleskom jeziku kojim pokušavaju donijeti dašak svjetske scene u hrvatsko područje. Album će se zvati "Mixed Signals" i imat će pet pjesama, te će se bazirati na elektronici, popu i housu, predstavljajući nešto što još nismo imali prilike čuti od niti jednog hrvatskog glazbenika.

Upoznali su se tako što su zajednički radili na pjesmi U Can`t Hide u suradnji sa Groove Mastersima, čiji su setovi većinom ispunjeni tech, techno i progressive ritmovima. Jessica kaže da je već u glavi imala cijelu viziju projekta i upoznala se sa dosta producenata, no nijedan od njih nije shvatio ono što je zaista htjela.

Sa Luigijem je od prve pjesme nešto "kliknulo".

- Svih pet pjesama albuma vidimo kao suradnju između nas dvoje. Nedavno smo izbacili pjesmu naziva "Pull Me Closer" koju smo zamislili kao pjesmu za europsku plesnu scenu i klupske prostore, a u planu su još četiri. Jako sam uzbuđena i jedva čekam da se cijeli album ugleda svjetlo dana, izjavila je Jessica.

Luigi Kotlar već je surađivao i sa zadarskim saksofonistom Antom Valčićem sa kojim je napravio pjesme Lion Harris Say Something (Alvize & AV Sax Remix) i Silhouettes.

U nastavku poslušajte prve rezultate suradnje mladih glazbenika, pjesmu "Pull Me Closer"!


View on YouTube